Serfressh Üretim Tesisi

Hakkımızda

Anadolu'nun bereketli topraklarından en taze mor havuçlar, doğal sarımsaklar ve özenle kurutulmuş kırmızı biberler Adana'da Serfressh üretim tesisinde buluşup, geleneksel tarif ve yöntemlerle işlenerek el değmeden şişeleniyor. 7.500 m2 arazi üzerinde 3.500 m2 kapalı entegre tesisinde, yıllık 15 milyon litre üretim kapasitesiyle ve son teknoloji dolum hatlarında üretim yapan Serfressh, doğru Adana Şalgamı lezzetini Türkiye'nin dört bir yanında sunmaya devam etmektedir.

Hikayemiz

2004 KURULUŞ

Serfressh, 2004 yılında dönemin gelişmekte ve büyükmekte olan dondurulmuş gıda sektöründe, önde gelen markaların satışını ve pazarlamasını yaparak ticari faaliyetine Adana'da başlamıştır. Yaklaşık 5-6 yıl gibi bir süre zarfında gerek araç filosunu, gerek depolama alanlarını, gerekse istihdam alanını maksimum seviyeye çıkartarak bu alandaki yakaladığı başarıyı üretim sektöründe de gerçekleştirmek için gerekli pazar arayışına girmiştir.

2009 ÜRETİM HAYATI

Günümüzde tüketicilerin doğal, katkısız, sağlıklı ve faydalı ürünlere yöneldiğini gözlemleyerek; henüz ülkemizde ve dünyada bilinirliğinin az seviyede olduğu Adana Şalgamı’nın üretimine karar vermiştir. Yapılan araştırmalar neticesinde Mersin’de hali hazırda bulduğu atıl bir tesisin gerekli tadilatlarını yaparak üretim sektöründeki ilk adımını atmıştır. Aynı zamanda, her zaman için farklılık yaratmayı tercih eden Serfressh, nasıl bir şalgam üreteceğine karar vermeden önce şalgam tüketicileri arasında yapmış olduğu araştırmalar neticesinde 1900'lü yıllarda tamamen doğal ve geleneksel yollarla annelerimizin ve o zamanın seyyar satıcılarının yaptığı şalgam lezzetinin özlemle talep edildiğini tespit etmiştir. Bu özlenen şalgam tadını, Serfressh kalitesiyle el değmeden şişeleyip ilk üretimine 2009 yılında başlamıştır.

2012 YENİ ÜRETİM TESİSİ

Artan talepler doğrultusunda kapasitesini arttırmak için Adana’da yeni bir yatırım yapma kararı alıp, Adana Organize Sanayi Bölgesi çevresindeki 7 dönümlük arazisi üzerine, şalgamı en iyi şekilde üretmek için tam entegre tesisini kurup faaliyete geçmiştir. Günümüzde her gün gelişerek üretime devam eden bu tesiste; pet şişe üretim birimi, hammadde tazeliğini koruyabilmek için soğuk hava depoları, dört mevsim iklimlendirmeye sahip fermantasyon üniteleri, ürünlerin el değmeden şişelenip ambalajlanabilmesi için tam otomatik dolum hatları ve bazı sos grubu ürünlerin üretim üniteleri bulunmaktadır.

2017 AİLEMİZE YENİ ÜYE

Adanamız'ın lezzetini daha dinamik ve geleneksel bir vizyonla değerli tüketicilerine sunabilmek için, Büyük Usta markası, ailenin yeni üyesi olarak hayata geçmiştir. İçeriğinde Serfressh'in üstün kalite standartlarını ve aynı özel tarifini paylaşan Büyük Usta Şalgam'ın tadı aynı olsa da adının farkı, ambalaj sunumlarıyla ve marka kimliğiyle öne çıkıyor. Ürün lezzeti ve sunum kalitesiyle beğeni kazanan Büyük Usta, her sofraya lezzet katmak için salata sosu gibi farklı ürünleri de tüketicilerine sunarak hızla büyümeye devam etmektedir.